About Opdruk

Wiki Article

Stuur uw logo of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg fulfilled u gegevens op by way of mijn contact pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde activity en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden fulfilled moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp satisfied naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Door de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘look’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren doorway de kleding te voorzien van uw eigen brand. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw logo voor mij ontworpen puur uit passie.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde recreation get more info en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

I'm definitely satisfied about my buy! The printing was quick and of quite high-quality, furthermore the conversation While using the owner was quite enjoyable. I certainly advocate this store!

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken over het algemeen goed.

Super snelle service en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page